Este mai ieftin

sa previi

decat sa...

... repari

urmarile

dezastrelor

Experienta?

Suntem aici

de peste 20 de ani.

Service stingatoare

Dispunand de un atelier de service atestat de Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari si de un personal cu calificari recunoscute in vederea efectuarii unor astfel de lucrari, firma noastra ofera servicii de verificat, reparat si incarcat stingatoare, la un inalt nivel calificativ si cu maxima operativitate.

Operatiunile de service se pot grupa in urmatoarele categorii:

  • Manopera pentru VERIFICAT, INCARCAT include urmatoarele operatii: demontat, golit, curatat, verificat fuctionarea subansamblurilor, schimbat membrana si inel etansare, incarcat butelie CO2, incarcat, montat, presurizat, etichetat. Vopsirea (dupa caz) este inclusa in manopera. Aceasta include urmatoarele operatii: sablat recipient, grunduit si vopsit in doua straturi in vederea asigurarii unei protectii anti-corozive eficiente.
  • Inlocuirea agentului de stingere, respectiv a pulberii, a spumantului sau a dioxidului de carbon.
  • Inlocuirea pieselor deteriorare (valve, furtunuri, manometre, etc.).


Depinzand de starea stingatoarelor aduse in service, nu toate aceste operatiuni sunt necesare.

Firma noastra dispune de 6 unitati de service mobil, care pot asigura executia serviceului la locatia indicata de beneficiar. Folosirea service-ului mobil are avantajul reducerii costurilor si a timpului de executie.
Termenul de garantie acordat pentru lucrarile mentionate anterior este de 2 ani, cu verificare anuala si cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare, depozitare, conservare si transport.