Echipamente de protectie

DESCRIERE GENERALA PENTRU ECHIPAMENTE DE PROTECTIE

Cine suntem?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de PSI din Romania,echipa REVO DESIGN infiinteaza in septembrie 2014 departamentul comercial de Echipamente Individuale de Protectie si Lucru pentru a satisface nevoile pietei in care activeaza.

Desi este la inceput de drum, acest departament isi propune ca impreuna cu dumneavoastra sa creeze una dintre cele mai de succes activitati in domeniul securitatii in munca. Bazata pe o mare varietate de produse, ce are menirea sa deserveasca toate domeniile de activitate economica din Romania si nu numai, echipa REVO DESIGN ofera clientilor sai posibilitati multiple de a-si proteja angajatii la locul de munca precum si bunurile mobile si imobile pe care acestia le detin sau utilizeaza.

Ne recomanda experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul angajatilor REVO DESIGN.

Cui ne adresam?

Tuturor acelora care considera ca intr-o companie factorul uman reprezinta cea mai valoroasa investitie, si fiind cea mai importanta componenta trebuie protejata ca atare.

De ce ?

Pentru ca este mai ieftin sa previi accidentele de munca decat sa remediezi urmarile acestora.

Cum?

            Prin cunoasterea si analizarea riscurilor la care se expun  angajatii dumneavoastra la locul de   munca in functie de specificul activitaii economice pe care o desfasurati.

 

Domenii economice deservite:

Agricultura, gradinarit, taietori de lemne, prelucrarea materiei lemnoase

Industria producerii de materiale pentru constructii , finisaje si bricolaj

Industria alimentara si farmaceutica

Industria petro-chimica

Industria ambalajelor

Industria auto, aeronautica etc

Industria metalurgica

Logistica, transport si telecomunicatii